Praznovanje rojstnih dni stanovalcev v juniju 2020

Praznovanje rojstnih dni stanovalcev v juniju 2020

Zaradi epidemije novega koronavirusa so se tudi v našem domu sprejeli strožji ukrepi za dobro stanovalcev. Od decembra 2019 in vse do junija 2020 nismo praznovali rojstnih dni v večjih skupinah.

Ko so se ukrepi po vsej državi začeli rahljati, smo tudi mi že komaj čakali na medsebojno druženje. Ker se je v pol leta nabralo veliko slavljencev, smo se odločili, da jih porazdelimo v dve skupini.

Prvo praznovanje je potekalo v torek, 23.6.2020 ob 10. uri v domski dvorani, za vse stanovalce, ki so praznovali v decembru 2019 ter januarju, februarju in marcu 2020.

Drugo praznovanje smo organizirali naslednji torek, 30.6.2020 ob 10. uri v naši domski dvorani za vse, ki so praznovali v aprilu, maju in juniju 2020. Stanovalce smo pogostili s torto. Za začetek praznovanja smo na torti prižgali majhne ognjemete, ki so prižgali iskrice v očeh naših stanovalcev.

Skupaj smo nazdravili in zapeli, nekateri so tudi zaplesali. Za glasbo in dobro voljo sta poskrbela domski Žoga bend in harmonikaš g. Tone Dremelj, ki je naš dolgoletni prostovoljec.

Bilo nam je lepo in zabavno.

Novico objavila: Obvestila in novice, 01 Jul, 2020
Možnosti: Pošlji | Preglej | Komentarji (0) RSS comment feed |

Komentarji

Trenutno ni komentarjev. Bodite prvi !

Oddaj komentar

Only registered users may post comments.