Praznovanje 100 let gospe Marije Smolej

Praznovanje 100 let gospe Marije Smolej

V ponedeljek, 6.7.2020, smo v Domu upokojencev dr. Franceta Bergelja Jesenice praznovali posebej visok jubilej – sto let naše stanovalke, gospe Marije Smolej z Jesenic, ki je prišla v dom v mesecu juniju 2020.

Pred sprejemom je živela pri svoji hčerki v Mojstrani. Vse tri hčerke, ki za mater skrbijo, izkazujejo do nje veliko ljubezen, spoštovanje in povedo, da je bila mati v svojem življenju vedno izjemno dobra, skromna in hvaležna.  Gospa je bila gospodinja, skrbela je za svojo družino in jim zelo rada tudi kaj zašila.

Gospa Marija je slavila skupaj s svojci, sostanovalko in zaposlenimi. Direktorica doma, dr. Karmen Arko je slavljenki izročila šopek rož in ji zaželela obilo zdravja in dobrega počutja v naši sredini. S penino in torto, ki jo je spekla slavljenkina vnukinja, se je pričelo prijetno druženje.

Tudi domska kuhinja se je vključila v praznovanje s pripravo okusnih prigrizkov in pogostitvijo, vodja kuhinje pa je skupaj s slavljenko razrezala prvi košček slastne torte.

Praznovanje se je nadaljevalo ob zvokih domskega Žoga benda. Ob poskočnih priredbah znanih pesmi smo vsi peli, ploskali in se veselili.

V Domu upokojencev dr. Franceta Bergelja Jesenice že nekaj let nismo praznovali tako visokega jubileja, zato nas veseli, da je naša slavljenka pri svojih letih še tako vitalna in samostojna.

Vsi zaposleni ji želimo še obilo zdravja in lepih trenutkov v našem domu.

Novico objavila: Obvestila in novice, 08 Jul, 2020
Možnosti: Pošlji | Preglej | Komentarji (0) RSS comment feed |

Komentarji

Trenutno ni komentarjev. Bodite prvi !

Oddaj komentar

Only registered users may post comments.