Decembrska prednovoletna srečanja

Decembrska prednovoletna srečanja

V mesecu decembru  so naše stanovalce obiskali predstavniki različnih društev, krajevnih skupnosti in občin Jesenice, Kranjske gore in Žirovnice. Pripravili so jim prijetna prednovoletna srečanja in jih obdarili.

Kot prvi so stanovalce, ki so vključeni v medobčinsko društvo invalidov Jesenice obiskali njihovi predstavniki  skupaj s predsednico medobčinskega društva invalidov Jesenice.

Nato so naše stanovalce obiskali predstavniki krajevne skupnosti Javornik - Koroška Bela in društva upokojencev Slovenski Javornik – Koroška Bela. Stanovalce so razveselili z nastopom ženskega pevskega zbora Večerna zarja, pod vodstvom g. Francija Rihtarja.

Naslednji so stanovalce obiskali predstavniki občine Žirovnice s predsednikom DU Žirovnica, predstavnico občine in vodjo socialnega programa pri upravnem odboru občine Žirovnica.

Četrti so naše stanovalce obiskali predstavniki občine Kranjska gora. Pozdravili so jih g. župan, ga. višja svetovalka na občini, predsednik DU Dovje – Mojstrana, predsednik DU Kranjska gora in predsednik društva invalidov Kranjska gora. Za dobro voljo pa so poskrbele pevke ženskega pevskega zbora Mojstrana s petjem znanih ljudskih pesmi in recitacijami.

Kot zadnji so naše stanovalce obiskali predstavniki občine Jesenice in sicer: g. župan, predstavniki krajevnih skupnosti Blejska Dobrava, Podmežakla, Planina pod Golico, Sava, Hrušica in Plavž. Stanovalce so pozdravili tudi predsednik društva upokojencev Jesenice in predstavnica Rdečega križa. Program je povezovala podpredsednica krajevne skupnosti Plavž, nastopil je pevski zbor društva upokojencev Jesenice pod vodstvom g. Petra Novaka. Za prijetno presenečenje in obilo smeha sta poskrbela igralec,  g. Ivan Berlot in njegova soproga.

Za domačo glasbo in res veselo vzdušje pa sta poskrbela  g. Marcel Gomboc na harmoniki in g. Anton Marinko na kitari.

Novico objavila: Obvestila in novice, 23 dec, 2019
Možnosti: Pošlji | Preglej | Komentarji (0) RSS comment feed |

Komentarji

Trenutno ni komentarjev. Bodite prvi !

Oddaj komentar

Samo registrirani uporabniki lahko oddajo komentar.