Cvetje za dame v domu upokojencev

Cvetje za dame v domu upokojencev

Cvetje za dame v domu upokojencev

Ob 8. marcu -  mednarodnem dnevu žena so nam iz uspešnega družinskega podjetja SIGR d.o.o. pripravili prijetno, prav posebno presenečenje. S cvetjem so razveselili in polepšali dan delavkam, stanovalkam doma in oskrbovalkam pomoči na domu.

Kot je dejal direktor podjetja g. Grega Bizjak, si že od nekdaj prizadevajo, da so del lokalne skupnosti. Za to je bila odločitev, da obdarijo delavke in stanovalke doma in se jim na ta način zahvalijo za vse, preprosta.

Zaposleni v domu upokojencev Jesenice se iskreno zahvaljujemo za to lepo gesto in pozornost. Celotnemu kolektivu SIGR d.o.o. želimo še naprej uspešno delo na njihovi poslovni poti.

Tudi naši delavci in stanovalci doma so bili ob njihovem prazniku 10. marcu – dnevu 40 mučenikov deležni majhne pozornosti. Trnjevo vejico, na kateri so bili simbolično navezani 4 bomboni. Tradicionalno naj bi moški ta dan prejeli suhe slive, trnje in klobaso. Malo za šalo, malo zares – to darilo naj bi jih opominjalo, da mučeništva v njihovem življenju še ni konec.

Novico objavila: Obvestila in novice, 11 mar, 2020
Možnosti: Pošlji | Preglej | Komentarji (0) RSS comment feed |

Komentarji

Trenutno ni komentarjev. Bodite prvi !

Oddaj komentar

Samo registrirani uporabniki lahko oddajo komentar.